Ma t/m vr 07:00 - 17:30 | Sierbestrating ook zaterdag geopend van 07:00 - 17:00 | 0294-210040 | Sierbestrating: 0294-271414
  • Home
  • /Asbestverwijdering Sloopwerk Sloopwerken Sloopbedrijf in Almere

Asbestverwijdering Sloopwerk Sloopwerken Sloopbedrijf in Almere

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw Asbestverwijdering | Sloopwerken in Almere?

Kippersluis is een erkend en gecertificeerd bedrijf, geheel volgens de actuele eisen van de Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde vakkennis kunnen wij alle complexe sloopwerken in Almere uitvoeren. Of het nu gaat om renovatie van gebouwen, slopen van een object of asbestverwijdering in Almere, Kippersluis klaart de klus. Wij hebben een uitgebreide tevreden klantenkring voor sloopwerken en asbestverwijdering. Deze kunt u ook op onze website vinden.

Voor het sloopwerken en asbestverwijdering in Almere schakelt u Kippersluis in. Bijkomende voordelen van sloopwerken in Almere door Kippersluis zijn als volgt:

Wij scheiden alle gesloopte materialen en voeren deze direct voor u af;
Zorgvuldige voorbereiding en uitvoering o.b.v. professioneel sloopplan;
Veilig en milieukundig slopen;
Inzet en aanwezigheid van deskundig personeel, ook op het gebied van asbest zorgvuldigheid!
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor sloopwerken in Almere? Neem dan direct contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier of bel naar 0294 – 210 040! Wij bespreken graag al uw vragen, ook over asbestverwijdering in Almere. Kippersluis, het adres voor uw sloopwerken in regio Almere, is gevestigd aan de Naarderstraatweg 5 in Muiderberg.

Asbestverwijdering Sloopwerk Sloopwerken Sloopbedrijf in Almere

Bent u op zoek naar een asbestverwijdering specialist in Almere? Kippersluis is de specialist op dit gebied met jarenlange ervaring en tevreden klanten. Doordat er vroeger veel schadelijke asbest werd gebruikt in de bouw is de kans groot, dat er bij sloopwerken asbest vrij komt. Het herkennen van asbest is vrij lastig en de verwijdering ervan dient altijd overgelaten te worden aan een specialist, zoals Kippersluis. Met onze hulp en kennis weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Dit is wat wij, naast asbestverwijdering in Almere, voor u kunnen betekenen.

Asbestinventarisatie
Asbestinkapseling
24 uurs calamiteitendienst
Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden voor asbestverwijdering in Almere? Of wilt u juist meer weten over onze certificaten? Neem dan direct contact op!

Direct een afspraak maken voor het bespreken van uw Asbestverwijdering Sloopwerk Sloopwerken Sloopbedrijf in Almere?

Kippersluis is al jarenlang een erkend en gekwalificeerd sloopbedrijf met een specialisme in asbestverwijdering in Almere. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor sloopwerken in Almere? Of direct een afspraak inplannen? Bel dan direct naar 0294 – 210 040 of vul ons contactformulier in!