Ma t/m vr 07:00 - 17:30 | Sierbestrating ook zaterdag geopend van 07:00 - 17:00 | 0294-210040 | Sierbestrating: 0294-271414
CO2-Prestatieladder en CO2-Reductie

CO2-Prestatieladder en CO2-Reductie

Wij zijn bezig met het behalen van de CO2-Prestatieladder niveau 3! Om dit te realiseren en onze CO2-uitstoot te reduceren hebben we afgelopen vrijdag een toolbox gehouden. Gedurende de toolbox is er uitgelegd hoe de ladder werkt en dat we bezig zijn met het behalen van niveau 3. Verder zijn onze doelstellingen besproken met betrekking tot onze CO2-uitstoot. Tevens is er bewustwording gecreëerd en zijn de maatregelen besproken om de doelstellingen te behalen.

Aan de hand van praktische voorbeelden zoals rijgedrag, bandenspanning, stationair draaien en zuinig omgaan met elektra en gas is er bewustwording gecreëerd en aangestuurd op verandering van het gedrag. Door middel van berekeningen gericht op kostenbesparing is er geprobeerd om het nut ervan tastbaar en begrijpelijk te maken. Uiteindelijk zullen we met zijn allen onze bijdrage moeten leveren om de uitstoot te beperken.

Voor meer informatie betreft de CO2-Prestatieladder kan u kijken op de site van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO).

Of kijk onderstaande informatiefilm over 5 jaar CO2-Prestatieladder.

5 jaar CO2-Prestatieladder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.