Kippersluis Containershop topmenu

  • Kippersluis Containershop
    Snelle levering
    Uw vertrouwde partner!

LET OP!

Op 8 juli 2019 is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat het “Tijdelijk Handelingskader voor hergebruik van PFAS-houdende grond en baggerspecie” aangeboden aan de Tweede Kamer en deze is per direct in werking getreden. Dit tijdelijke handelingskader biedt een landelijk kader voor de omgang met PFAS-houdende grond en baggerspecie en is in samenwerking met de centrale overheden opgesteld.

Door deze regeling worden wij per direct geconfronteerd met de onderzoeksplicht van PFOS, PFOA en GenX van alle grond en baggerspecie, welke ter inzameling worden aangeboden.

De gevolgen van deze aangepaste wet zijn dat diverse verwerkingsinstallaties in het land per direct gesloten zijn. Wij hebben momenteel nog wel de mogelijkheid om u van dienst te blijven, echter is dat wel beperkter. In o.a. de gemeentes (rondom) Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Zaanstad en de gemeentes (tussen) Nieuwegein, Gorinchem en Woerden kunnen wij u niet meer voorzien van grondinzameling. In de gebieden ’t Gooi en Almere kunnen wij u momenteel nog wel voorzien van onze grondservice.

Door de opgelegde beperking van de overheid zijn wij genoodzaakt onze prijzen per omgaande aan te passen. Vanaf heden gelden de volgende tarieven voor onze grondcontainers:


Container huren voor uw afval? Kippersluis Containerverhuur is dé vertrouwde partner als het gaat om het verhuren van een container. Bij ons kunt u snel en voordelig een container huren voor alle soorten afval, zoals Bouwafval | Sloopafval | BSA | Puin | Grond | Groenafval | Tuinafval | Plantsoenafval | Hout | Tuinhout | Dakafval | Huisraad | Grofvuil en meer. Wij kunnen onze afvalcontainers leveren in verschillende formaten, zoals een 3m3 container, 6m3 container, 10m3 container of een dichte 10m3 container. Bestel direct uw container in de containershop of vraag een offerte aan.

Kippersluis beschikt over een uitstekende en scherp geprijsde containerservice. Door onze grote hoeveelheid aan containers en ons grote netwerk, kunnen wij snel de juiste container leveren. Wij hebben een container voor verschillende soorten afval en in verschillende formaten, altijd op voorraad en alle prijzen zijn all-in, dus geen verrassingen achteraf!

Kippersluis Containerverhuur = Snelle levering op de locatie die u wenst!

Verwijderen van afval wordt steeds belangrijker in onze samenleving.

Verbouwingen, klussen, renovaties, werkzaamheden in de tuin etc. zorgen doorgaans voor een grote hoeveelheid afval. Hierdoor is het van groot belang om afval gescheiden en verantwoord af te voeren, zodat dit gerecycled kan worden. Dus wilt u een container huren om dit proces goed en betrouwbaar te laten verlopen?

Een container is de ideale manier om van het vrijgekomen afval af te komen.

Of het nou gaat om BSA (bouw- en sloopafval), tuinafval, hout, puin, grond en zand, dakleer, papier en karton of plastic, Kippersluis heeft een geschikte container voor u!

Staat de container die u wenst er niet bij?

Wilt u een grotere container huren of een ander soort afvalcontainer? Geen probleem! Op aanvraag kunnen wij namelijk een scala aan andere containers leveren.

Offerte aanvragen!

Kippersluis Containerservice en Containerverhuur is gevestigd in het Noord-Hollandse Muiderberg en is werkzaam in een straal van ongeveer 50 kilometer in o.a. in Amsterdam, Almere, Amstelveen, Amersfoort, Leusden, Baarn, Blaricum, Laren, Soest, Bilthoven, De Bilt, Barneveld, Drenthe, Dronten, Enkhuizen, Eemnes, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Lelystad, Limburg, Mijdrecht, Muiden, Uithoorn, Aalsmeer, Schiphol, Naarden, Maarssen, Loosdrecht, Weesp, Nijkerk, Putten, Bunschoten-Spakenburg, Huizen, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Purmerend, Utrecht, Valkeveen, Bikbergen,  Bussum, Crailo, Diemen, Abcoude, Nigtevecht, Nederhorst Den Berg, Ankeveen, Loosdrecht, Kortenhoef, Lage Vuursche, Zaandam, Zeeland, Zeewolde, Zuid-Holland.