Ma t/m vr 07:00 - 17:30 | Sierbestrating ook zaterdag geopend van 07:00 - 17:00 | 0294-210040 | Sierbestrating: 0294-271414

Nieuwbouw oud

Welkom op de pagina van Kippersluis Infra en nieuwbouw. Ons bedrijf levert een uiteenlopend en variërend aanbod aan werkzaamheden met betrekking tot nieuw te realiseren woningen en ‘infrastructuur’. De volgende werkzaamheden behoren tot de portefeuille van Kippersluis infra:

Grondwerken

Kippersluis is al jarenlang dé specialist in grondwerken. Bent u op zoek naar kwaliteit, jarenlange ervaring en zorg bij de uitvoering van grondwerkzaamheden? Dan hoeft u bij deze niet meer verder te zoeken. Of u nou een particulier of een bedrijf bent, wij verrichten voor u een breed scala van uiteenlopende werkzaamheden.

Of het nu gaat om graafwerkzaamheden als het uitgraven van een vijver of een zwembad, het aanvullen van grond, het afgraven van tuinen, grondverzet, egaliseren of transport, bij Kippersluis bent u aan het juiste adres.

Daarnaast kunnen wij ook zand, grond en grind aan u leveren. Uiteraard verzorgen wij bij al onze werkzaamheden de aan- en afvoer van benodigde en overtollige materialen.

Kippersluis beschikt over het juiste materieel en de benodigde vakkennis. Wij zijn uw ervaren totaalleverancier, waarbij u terecht kunt voor onder andere de volgende grondwerkzaamheden:

 • Aanleg van paden
 • Afvoeren van grond, puin en bouwafval
 • Bestratingswerkzaamheden en tuinaanleg
 • Egaliseren van tuinen, bedrijfsterreinen, paden, bospercelen
 • Egaliseren en afwerken van bermen
 • Graafwerkzaamheden t.b.v. leidingen, kabels en rioleringen
 • Graven van funderingssleuven, sleuven voor drainage en beregening
 • Graven van sloten, zwembaden en vijvers
 • Het toepassen van grondverbetering in tuinen en bouwputten
 • Leveren van zand, grond, grind en gebroken puin
 • Uitgraven en aanvullen van kelders, tuinen en bouwputten

Kippersluis weet als geen ander hoe complexe projecten efficiënt en professioneel moeten worden uitgevoerd. Wij beschikken over het juiste materieel om een grote verscheidenheid aan grondwerken uit te voeren. Daarnaast zijn wij gecertificeerd om alle sanerings- en reinigingsactiviteiten uit te voeren.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw grondwerk? Klik dan hier voor onze offertepagina of bel met 0294 – 210040 en wij maken, voor u een offerte op maat.

Straatwerken

Eén van de werkzaamheden van Kippersluis is bestrating. Kippersluis is uw gespecialiseerde partner voor een verscheidenheid aan straatwerken. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, hebben jarenlange ervaring en luisteren naar de wensen van de klant. Bij Kippersluis kunt u onder andere terecht voor de volgende soorten bestrating:

 • Tuinpaden
 • Parkeerplaatsen

 • Parkeergarages

 • Voetpaden en brandgangen

 • Terrassen en entrees

 • Sierbestrating

Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit de straatwerken die wij allemaal voor u kunnen verrichten. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw straatwerk? Klik dan hier voor onze offertepagina of bel met 0294 – 210040 en wij maken, voor u een offerte op maat.

Riolering

T.J. Kippersluis & Zonen B.V. levert riolering op maat. Of het nu gaat om vuilwaterafvoer, hemelwaterafvoer, drainage of een molgoot Kippersluis heeft het. Naast de verschillende soorten van riolering levert Kippersluis ook alle hulpstukken. Tevens biedt ons bedrijf ontstoppingsstukken, erfscheidingsputten, polderstukken, straatkolken en verschillende soorten putten, zoals een inspectieput, doorspuitput etc. aan.

Door een specifieke selectie van leveranciers en hoge waarde te hechten aan kwaliteit, kunnen wij met onze jarenlange ervaring u in alle behoefte voorzien. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij verschillende mogelijkheden in het leggen, aansluiten, ontkoppelen, demonteren, verhelpen van verstoppingen en afvoeren van riolering.

Naast de hierboven genoemde voorzieningen kan Kippersluis u natuurlijk nog veel meer bieden. In het geval uw aspect met betrekking tot riolering hierboven niet vernoemd is, kan u altijd contact met ons opnemen. Heeft u verder nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw riolering? Klik dan hier voor onze offertepagina of bel met 0294 – 210040 en wij maken, voor u een offerte op maat.

Beplanting

Kippersluis verzorgt de beplanting en het onderhoud bij uiteenlopende projecten. Of het nou gaat om een beukenhaag, bomen, hedera’s of gras, Kippersluis kan het bij u of op uw project leveren en aanbrengen.

Doordat Kippersluis uitstekende leveranciers heeft kunnen wij kwalitatief hoogwaardige producten leveren met het juiste onderhoud. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor beplanting? Klik dan hier voor onze offertepagina of bel met 0294 – 210040 en wij maken, voor u een offerte op maat.

Terreininrichting

Voor terreininrichting bent u bij Kippersluis aan het juiste adres. Wij kunnen in aanvulling op sloopwerk, grondwerk, riolering of beplanting ook hiervoor een offerte voor u opstellen. Bent u opzoek naar een fietsenstalling, hekwerk, plantenbakken of andere attributen ten behoeve van de inrichting van een terrein? Kippersluis kan het voor u verwezenlijken. Tevens verzorgen wij de levering en plaatsing van de producten.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor terreininrichting? Klik dan hier voor onze offertepagina of bel met 0294 – 210040 en wij maken voor u een offerte op maat.