Ma t/m vr 07:00 - 17:30 | Sierbestrating ook zaterdag geopend van 07:00 - 17:00 | 0294-210040 | Sierbestrating: 0294-271414
  • Home
  • /Nieuws
  • /Project uitgelicht: Winkelcentrum fase 2B Vathorst te Amersfoort
Project uitgelicht: Winkelcentrum fase 2B Vathorst te Amersfoort

Project uitgelicht: Winkelcentrum fase 2B Vathorst te Amersfoort

Opdrachtgever:

Aannemer:

Werkzaamheden:

T.J. Kippersluis & Zonen B.V. maakt voor UBA Bouw B.V. in samenwerking met MAB Development Nederland B.V. in opdracht van ASR Vermogensbeheer en Lidl Gmbh twee gebouwen naast het gebouw ICOON. Het totale project bestaat uit zes commerciële ruimtes, vijf stadswoningen en 16 appartementen. De werkzaamheden zijn gestart in december 2016 en zullen naar schatting anderhalf jaar gaan duren.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die wij uit gaan voeren zijn zeer divers, van het sloopwerk tot en met de beplanting, wij voeren het allemaal uit. Onder de werkzaamheden behorende tot het sloopwerk gaat het onder andere om het verwijderen en transporteren van fietsenrekken, het opnemen en transporten van de aanwezige bestrating en opsluitbanden en het verwijderen van hekwerk en hagen. De grondwerkzaamheden bij blok 8.2 bestaan onder andere uit het ontgraven en aanvullen van sloven, vlakken tussen de balken en het aanvullen van de werkruimten. Bij blok 12 dienen de bouwput en hellingbaan ontgraven en aangevuld te worden met zand, moet er ontgraven worden tijdens heiwerkzaamheden en dienen de funderingsstroken ontgraven en aangevuld te worden na de heier. Tevens leggen wij de riolering en drainage aan bij zowel blok 8.2 als bij blok 12.

Onder de werkzaamheden van de riolering vallen het leveren en aanbrengen van hemelwaterafvoer, vuilwaterafvoer, ontstoppingsstukken en het aansluiten op de aanwezige uitleggers van de bestaande riolering. Bij de drainage gaat het om het leveren en aanbrengen van drainagebuizen en drainageputten, zoals controle- en doorspuitputten. Tevens dient er een bouwdrainage aangebracht te worden ten behoeve van het afvoeren van drainagewater tijdens de bouwwerkzaamheden.

Kippersluis verzorgt ook de terreinverharding. Onder de werkzaamheden ten behoeve van de terreinverharding vallen het stellen van de eerder opgenomen opsluitbanden, het herstraten van de opgenomen stenen en het leveren en aanbrengen van industrieplaten ter plaatse van de tijdelijke fietsenstalling. De te leveren en aan te brengen beplanting bestaat uit Hydrangea, Prunus, Hedera, Hakonechloa, thymus en begroeiing(hedera helix Woerner). De werkzaamheden ten behoeve van de bouwplaatsinrichting bestaan uit het leveren en uitleggen van zware rijplaten, industrieplaten, menggranulaat inclusief en het opnemen en afvoeren van de zware rijplaten en het menggranulaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.