Ma t/m vr 07:00 - 17:30 | Sierbestrating ook zaterdag geopend van 07:00 - 17:00 | 0294-210040 | Sierbestrating: 0294-271414

Renovatiesloop

Renovatiesloop | Het gedeeltelijk slopen van gebouwen

Tegenwoordig worden gebouwen vaker gedeeltelijk gesloopt om uiteindelijk gerenoveerd te worden. Hierdoor worden er kosten bespaard en kan een gebouw uiteindelijk nog jaren mee alsof deze nieuw is. Renovatiesloop door Kippersluis is snel, efficiënt en uitermate zorgvuldig. Door onze jarenlange ervaring, vakkundige specialisten en modern materiaal kunnen wij elke renovatie klus aan. Of het nu gaat om strippen, verwijderen van bijvoorbeeld gevels of kozijnen of het verwijderen van asbest, wij klaren de klus op een zo efficiënt mogelijke manier, waarbij de veiligheid, het milieu en kwaliteit altijd voorop staan. U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie. Of kom gerust langs voor vrijblijvend advies of een passende offerte. De koffie staat altijd klaar!

Het proces van een Renovatiesloop

  1. U vraagt een offerte bij ons aan of wilt meer informatie voor het renoveren / gedeeltelijk slopen van een object
  2. Wij zullen u vervolgens informeren gaan alle benodigde documenten en de locatie van het te renoveren gebouw bekijken. Hierdoor kunnen wij een gedetailleerd sloopplan opstellen en hebben we een goed beeld van de stoffen die vrijkomen. Daarnaast kunnen wij meteen beoordelen of er verontreinigde sloopmaterialen vrijkomen. Mochten wij iets vinden dat verontreinigd is, kunnen wij dit tevens verwijderen met onze gecertificeerde asbest verwijderaars. Tevens zullen wij een risicoanalyse van de omgeving maken en ten behoeve van de arbeidsveiligheid.
  3. Zoals al aangegeven zullen wij een sloopplan opstellen waarin we beschrijven hoe de sloopmaterialen worden gescheiden en uiteindelijk afgevoerd. Hiernaast beschrijven wij de veiligheidsmaatregelen en uw eisen.
  4. Aan de hand van het sloopplan beginnen we met de werkzaamheden ten behoeve van de renovatiesloop. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig personeel met jarenlange ervaring op het gebied van veilig en milieukundig slopen. Daarnaast zijn gecertificeerde sloopaannemers zoals wij verplicht om met goedgekeurd materieel de sloopwerkzaamheden uit te voeren en moeten wij zorg dragen voor een veilige, toegankelijke en ordelijke slooplocatie.
  5. Als laatste stap leveren wij het project op en zullen dit schriftelijk vastleggen in overleg met u. Indien u een stoffenverantwoording wilt wat betreft de vrijgekomen materialen zullen wij deze aan u overhandigen.

Het afvoeren van de sloopmaterialen

Wij beschikken over een uitstekende containerservice. Hierdoor kunnen wij altijd de materialen die vrijkomen bij een renovatiesloop snel, veilig en milieu bewust afvoeren. Onze scherp geprijsde en klantgerichte Containershop is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.