Ma t/m vr 07:00 - 17:30 | Sierbestrating ook zaterdag geopend van 07:00 - 17:00 | 0294-210040 | Sierbestrating: 0294-271414

Totaalsloop

Totaalsloop | Het compleet slopen van een gebouw of object

Totaalsloop is zoals de titel hierboven al aangeeft, het compleet slopen van een gebouw, pand of object. Dit kunnen het slopen van onder andere woningen, ziekenhuizen, loodsen, bedrijfshallen, industriegebouwen, kantoorpanden, bruggen, wegen of fabrieken zijn. Het komt er simpelweg op neer dat iets totaal gesloopt moet worden, bijvoorbeeld een oud huis om een nieuw huis te realiseren. Of het compleet slopen en verwijderen van een fabriek, kerk of kantoorpand om er nieuwbouw huizen, appartementen of een school te realiseren. Kortom een totaalsloop vergt tijd en uiterste precisie aangezien alle sloopmaterialen gescheiden dienen te worden afgevoerd in verband met duurzaamheid en recyclen.

Het proces van een Totaalsloop

Het sloopproces van een totaalsloop bij een gecertificeerd sloopbedrijf zoals wij is als volgt:

 1. U vraagt een offerte bij ons aan
 2. Wij nemen vervolgens contact met u op en gaan alle documenten en de locatie van het sloopobject bekijken. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de verschillende stoffen, de hoeveelheid en aard van het sloopafval dat vrijkomt en of er mogelijk verontreinigde sloopmaterialen vrijkomen. Mochten wij verontreinigde stoffen aan treffen, dan kunnen wij deze ook verwijderen door middel van onze gecertificeerde Asbest saneerders. Daarnaast maken wij een risicoanalyse van de omgeving en voor de arbeidsveiligheid.
 3. Na het bestuderen van de gegevens van stap 2 wordt er een sloopplan opgesteld. In dit sloopplan beschrijven wij hoe de vrijkomende materialen veilig en milieukundig worden gescheiden en afgevoerd. Daarnaast worden de verschillende veiligheidsmaatregelen beschreven en worden de eisen van u systematisch weergegeven.
 4. Naar aanleiding van het sloopplan gaan we beginnen met de uitvoering van de totaalsloop. De sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd door deskundig personeel op het gebied van veilig en milieukundig slopen. Tevens werken gecertificeerde sloopaannemers zoals Kippersluis met goedgekeurd materieel en dienen wij er te allen tijde voor te zorgen dat de locatie van de totaalsloop veilig, toegankelijk en ordelijk is.
 5. Uiteindelijk zullen we het project opleveren en wordt dit schriftelijk vastgelegd in overleg met u. Tevens zullen wij een stoffenverantwoording van de vrijkomende sloopmaterialen opstellen, die indien u dat wilt aan u overhandigd zal worden.

Het sloopproces van een gecertificeerde sloopaannemer in beeld

Afvoer van sloopmaterialen bij een totaalsloop

Doordat wij een eigen containerverhuur service hebben kunnen wij alle gescheiden materialen die vrijgekomen zijn gedurende de sloop, zelf afvoeren naar de daarvoor bestemde stortplaatsen. Op de stortplaats worden alle materialen verwerkt en gerecycled.

Materialen waarbij gedacht kunnen worden die vrijkomen bij een totaalsloop:

 • Bouwafval
 • Puinafval
 • Houtafval
 • Grofvuil
 • Dakafval

Als u van ons een offerte ontvangt voor een totaalsloop zitten het afvoeren van de alle uitkomende sloopmaterialen bij de prijs inbegrepen.

 • Probeer zoveel mogelijk relevante informatie toe te voegen in het onderstaand toelichtingsveld, zodat wij een geheel vrijblijvende en passende offerte voor u kunnen maken.
 • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.